Mirë se vini në
100 Milionë!

A mund të fitoni 100 Milionë?
A jeni të aftë të menaxhoni emocionet tuaja dhe të merni me vete 100 Milionë?

100 Milionë është një show LIVE i jashtëzakonshëm ku garuesit duhet të jenë në çift. Ju mund të fitoni ose të humbni – jeta juaj ndryshon në Top Channel LIVE.

Ju duhet të regjistroheni on line në këtë faqe interneti për të qenë pjesë e lojës LIVE në Top Channel.

LUAJ ME NE
100 Milionë cash për Ju

APLIKO TANI!

LUAJ ME NE

100 Milionë cash për Ju.
100 Milionë vjen tek Ju në Top Channel.
100 Milionë janë Tuajat, Ju vetëm duhet t’i ruani ato.


Tetë pyetje, vetëm tetë qëndrojnë mes Jush dhe 100 Milionë lekë për t’i cuar ato në shtëpi.

Për çdo pyetje ju keni katër përgjigje të shfaqura në ekran dhe katër dyer ku mund të vendosni lekët. Atë që duhet të bëni është të vendosni lekët Tuaja cash në përgjigjen e saktë. Nëse nuk jeni të sigurtë Ju mund t’i ndani lekët deri në tre përgjigje, por nëse Ju gaboni në përgjigje, atëherë, lekët do të bien poshtë dhe Ju do t'i humbisni përgjithmonë.

Vetëm tetë pyetje Ju ndajnë nga 100 Milionë cash, Live në Top Channel.

LUAJ ME LEKË TË VËRTETA

Kjo është një lojë plot tension. Vetëm një lëvizje e gabuar dhe Ju mund të shihni mijëra lekë që bien poshtë Jush. Aplikoni për të qenë pjesë e lojës LIVE në Top Channel.

Aplikimi është unik dhe Ju nuk mund të bëni tjetër. Formulari duhet plotësuar deri në fund për të qenë i vlefshëm. Nëqoftëse Ju jeni përzgjedhur përmes aplikimit on line, do të kontaktoheni në telefon për audicionin.