100 MILIONE - LUAJ ME LEKE TE VERTETA

Kjo është një lojë plot tension. Vetëm një lëvizje e gabuar dhe Ju mund të shihni mijëra lekë që bien poshtë Jush.

Aplikoni për të qenë pjesë e lojës LIVE në Top Channel. Apliko dhe regjistrohu on line në këtë faqe interneti.

Plotësoni formularin e aplikimit për të qënë pjesë e show-t tonë.


100 Milionë eshte nje prodhim i Top Channel dhe Endemol © 2010